Foi cu amoniac

Printeaza

Foi cu amoniac

Ingrediente:Foi cu amoniac

  • 5 linguri de zahăr
  • 1 ou
  • 5 linguri de ulei
  • 5 linguri de lapte
  • 10 linguri de făină
  • 1 linguriţă de amoniac stins cu lapte
  • mirodenii

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle cu zahăr timp de 15 minute, apoi se adaugă restul şi se face o singură foaie.

Dacă doriţi mai multe, dublaţi compoziţia.

Umplutura se face cu orice fel de cremă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.