Foi cu crema de zahar ars
PrinteazaFoi cu crema de zahar ars
- 7 linguri zahăr
- 7 linguri ulei
- 7 linguri apă minerală
- 1 linguriţă amoniac
- făină cât cuprinde (cam 7 linguri)
Se coc foi pe dosul tăvii.
Crema:
- 200 g zahăr
- 200 g margarină
- 50 g făină
- 250 ml apă
- vanilie
- 15 ml rom
- 100 g zahăr
Mod de preparare:
Zahărul îl caramelizezi iar când se formează spumă deasupra, îl tragi de pe foc şi îl răceşti 3-4 minute. Apoi adaugi toată margarina, pe care o laşi să se topească şi 100 ml apă.
Laşi să fiarbă la foc mic. Amesteci bine făina cu apa, să nu se formeze cocoloaşe. Când s-a omogenizat zahărul ars cu margarina, adaugi apa cu făina în şuvoi continuu, amestecând până se îngroaşă. Vei obţine o cremă moale si netedă.
Pofta buna
Incoming search terms:
- foi cu crema de zahar ars