Foi de napolitana cu crema de nuca de cocos

Printeaza

Foi de napolitana cu crema de nuca de cocos din: foi de napolitana, lapte praf, zahar, apa, nuca de cocos, unt.

Ingrediente:Foi_de_napolitana_cu_crema_de_nuca_de_cocos

  • 1 pachet foi de napolitana
  • 300 g lapte praf
  • 250-300 g zahar
  • 100 ml apa
  • 300 g nuca de cocos
  • 1 pachet unt

 

Mod de preparare:

Apa, zaharul si untul le pui intr-un vas pe foc, pana se topeste untul. Imediat, incorporezi laptele praf, amestecat in prealabil cu nuca de cocos. Amesteci foarte bine, sa nu faca cocoloase. Intinzi crema repede pe foi, cat este calda inca.

Suprapui foile umplute si le dai la rece, cu o greutate asezata deasupra, pana se patrund si se intareste crema. Dupa cateva ore, poti taia prajitura dupa preferinta.

Foi de napolitana cu crema de nuca de cocos

Foi_de_napolitana_cu_crema_de_nuca_de_cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.