Foi fragede cu crema

Printeaza

Foi fragede cu crema din: oua, zahar, faina, amoniac.

Ingrediente:Foi fragede cu crema

  • 4 ouă
  • 9 linguri zahâr
  • 20 g amoniac
  • făină

 

 

Mod de preparare:

Se freacă 4 ouă întregi, cu 9 linguri de zahăr şi cu 20 g de solalca (amoniac). Se adaugă faină cât cuprinde.

Aluatul se lasă să stea până a doua zi. Pot rezulta 4 foi, ce se coc pe dosul tăvii, şi care se pot umple cu o cremă de vanilie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.