este adesea descrisă ca fiind cea mai aromată și complexă varietate de cafea din lume. Originară din Etiopia, această varietate a fost redescoperită în Panama, unde condițiile climatice ideale au permis exprimarea întregului său potențial aromatic. Cu note florale, de citrice și un corp delicat, cafeaua Geisha a câștigat numeroase […]
Foi de napolitana cu crema de nuca de cocos
PrinteazaFoi de napolitana cu crema de nuca de cocos din: foi de napolitana, lapte praf, zahar, apa, nuca de cocos, unt.
Ingrediente:
- 1 pachet foi de napolitana
- 300 g lapte praf
- 250-300 g zahar
- 100 ml apa
- 300 g nuca de cocos
- 1 pachet unt
Mod de preparare:
Apa, zaharul si untul le pui intr-un vas pe foc, pana se topeste untul. Imediat, incorporezi laptele praf, amestecat in prealabil cu nuca de cocos. Amesteci foarte bine, sa nu faca cocoloase. Intinzi crema repede pe foi, cat este calda inca.
Suprapui foile umplute si le dai la rece, cu o greutate asezata deasupra, pana se patrund si se intareste crema.
Dupa cateva ore, poti taia prajitura dupa preferinta.
Foi de napolitana cu crema de nuca de cocos
Pofta buna!
Această rețetă este perfectă pentru cei care doresc să experimenteze cu sushi acasă, aducând o notă de eleganță și prospețime la masă. Scoicile sunt cunoscute pentru gustul lor rafinat și conținutul bogat de nutrienți, fiind o sursă excelentă de proteine și minerale. Știați că sushi-ul, în forma sa modernă, a fost creat […]
Ceai Negru cu Hibiscus – o băutură rafinată și revigorantă, perfectă pentru orice moment al zilei. Această combinație unică aduce împreună aroma intensă a ceaiului negru și notele florale și fructate ale hibiscusului, creând o infuzie plină de savoare și beneficii pentru sănătate. Ideal pentru a fi savurat cald sau rece, acest ceai vă va […]