Foi de napolitana cu zahar ars

Printeaza

Foi de napolitana cu zahar ars din: foi napolitane, unt, zahar, apa.

 

Ingrediente:

  • un pachet foi napolitane
  • 450 g unt
  • 300 g zahar
  • 250 ml apa

 

 

Mod de preparare:

Intr-o crăticioară, se pun zahărul şi apa şi se lasă până ce se formează un sirop gros. Se adaugă untul şi se amestecă pentru a se încorpora.

In tava mare de aragaz se pune un prim strat de foi de napolitană şi apoi se toarnă din amestecul de unt cu zahăr.

Se montează alternativ până ce ingredientele sunt toate folosite. Se acoperă cu folie alimentară şi se lasă de pe o zi pe alta.

 

Foi de napolitana cu zahar ars

Foi_de_napolitana_cu_zahar_ars

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.