Foi pentru cremschnitt

Printeaza

Foi pentru cremschnitt

Mod de preparare:

Primul aluat se face din 6 linguri de apă, 2 ouă, o linguriţă de sare, 4 linguri de smântână, 4 linguri de ulei, 3 linguri de oţet şi făină cât cuprinde.

După aceea se face al doilea aluat, din 500 g unt sau margarinăşi 150 g făină.

Se face un aluat din prima compoziţie şi se întinde o foaie, peste care se întinde cu cuţitul aluatul al doilea, apoi se împătureşte în trei.

Operaţiunea se repetă de 3 ori, după care se lasă la rece cel puţin două ore.

Se pot face foi pe dosul tăvii, se taie fâşii late, care se umplu cu gem, rahat sau mere.

Foi pentru cremschnitt

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.