Foie gras la gratar cu cireşe şi caise

Printeaza

Foie gras la gratar cu cirese si caise din: foie gras, caise in sirop, cirese in sirop si sare

Ingrediente:

  • 300 g foie gras
  • 10 jumătăţi de caise în sirop
  • 24 cireşe în sirop
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie bucata de foie gras în 8 feliuţe. Pune într-o crăticioară caisele cu puţin sirop şi încălzeşte-le 2 minu­te.

Procedează la fel şi cu cireşele, dar separat. Pune feliile de foie gras pe o lespede încinsă şi frige-le circa 1 minut pe fiecare parte, apoi sărează-le, după gust.

Incălzeşte farfuriile, aşază pe fiecare câte o jumătate de caisă, pune deasupra o felie de foie gras, încă o jumătate de caisă şi acoperă cu altă felie de foie gras.

Decorează cu cireşele calde, câteva felii de caise şi câte­va picături de sirop, apoi serveşte imediat.

 

Foie gras la gratar cu cireşe şi caise

Foie gras la gratar cu cireşe şi caise

Poftă bună!

 

 

 

 

Foie gras cu dulceata de ceapa si stafide

Foie gras cu dulceata de ceapa si stafide din: ficat de gâscă, ceapa, unt, rozmarin, cimbru, vin dulce, brandy, supă clară de pui, supă clară de pui, ghimbir pudră, ienibahar pudră, paprica, piper alb, scorţişoară, sare, smanatana, smochine, ceapa roşie ulei, zahăr, oţet balsamic, stafide, bulion, sare, piper. Ingrediente: 250 g ficat de gâscă 1 ceapă 1 lingură cu unt 1 fir de rozmarin 1 fir […]

Cum se prepara Foie gras cu dulceata (video)

Cum se prepara Foie gras cu dulceata – Foie gras cu dulceață este o combinație rafinată și savuroasă, perfectă pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona invitații la cină. Acest preparat sofisticat îmbină textura catifelată a foie gras-ului cu dulceața fructelor, creând o explozie de arome care vor încânta papilele gustative. Este un exemplu perfect […]

 

Foie gras cu smochine

Foie gras cu smochine din: ficat de rata, lapte, vin de porto, ierburi de provence, zahar pudra, smochine, dulceata, sare, piper.   Ingrediente: 600 g ficat de rata 1 l lapte 4 linguri cu vin de Porto 1 lingurita cu ierburi de Provence 1/2 lingurita cu zahar pudra cateva smochine dulceata sare piper   Mod […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.