Foie gras la gratar

Printeaza

Foie gras la gratar din: foie gras, caise, cirese, sare.

Ingrediente:Foie gras la gratar

  • 300 g foie gras
  • 10 jumătăţi de caise în sirop
  • 20 cireşe în sirop
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie bucata de foie gras în 8 feliuţe. Pune într-o crăticioară caisele cu puţin sirop şi încălzeşte-le 2 minu­te. Procedează la fel şi cu cireşele, dar separat.

Pune feliile de foie gras pe o lespede încinsă şi frige-le circa 1 minut pe fiecare parte, apoi sărează-le, după gust.

Incălzeşte farfuriile, aşază pe fiecare câte o jumătate de caisă, pune deasupra o felie de foie gras, încă o jumătate de caisă şi acoperă cu altă felie de foie gras.

Decorează cu cireşele calde, câteva felii de caise şi câte­va picături de sirop.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.