Foietaj cu ceapa

Printeaza

Foietaj cu ceapa din: foietaj, ceapa, masline, mar, usturoi, peste in ulei, rosii, ulei, sare, piper si condiment vegetal.

Mod de preparare:Foietaj_cu_ceapa

  • 250 g foietaj (o foaie)
  • 1/2 kg ceapa
  • 100 g masline fara samburi
  • 1 mar verde mai mare
  • 4 catei de usturoi
  • 2 conserve de peste in ulei
  • 2-3 osii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condiment vegetal

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată solzişori o pui la călit în ulei cu puţină sare.

Când devine sticloasă, pui bucăţile de măr, pe care le-ai şi decojit şi le laşi pe foc 2-3 minute, ames­tecând mereu.

Apoi adaugi măslinele tăiate bucăţele, usturoiul pisat şi condimentezi. întinzi foitajul şi-l pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, astfel încât să acopere şi pereţii tăvii.

Torni compoziţia de ceapă şi măsline şi o întinzi bine peste foaie. Scoţi bucăţile de peşte din conservă şi le aşezi deasupra.

Pui tava la copt, la 200 de grade, timp de 15 minute. Scoţi şi aşezi pe ea şi feliile de roşii. Mai dai la cuptor pentru 5-6 minute.

Când este rece, tai plăcinta în bucăţi.

Foietaj cu ceapa

Foietaj_cu_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.