Foietaj cu rosii si branza

Printeaza

Foitaj cu rosii si branza din: aluat, rosii cherry, branza telemea, mustar de dijon, cimbru, ulei de masline si piper.

Ingrediente:

  • 500 g aluat foitaj
  • 400 g rosii cherry
  • 200 g branza telemea
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • cimbru uscat si macint
  • 2-3 lingurite ulei de masline
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie brânza cubuleţe, se pune într-un bol şi se lasă la baie de aburi să se topească uşor. Apoi, se omogenizează şi se adaugă muştarul.

Se întinde foaia de aluat pe planşetă şi se aşază în tava unsă cu ulei de măsline. Peste aluat se întinde crema de brânză şi se presară un praf de piper.

Se spală roşiile, se feliază si se pun pe deasupra cremei. Se presară cimbru măcinat şi se bagă în cuptorul încins, până se rumeneşte. Se serveşte ornată cu cimbru.

Foitaj cu rosii si branza

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. rosiile si branza in foietaj imi place foarte mult

  2. Foietajul asta cu rosii ma atrage

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.