Foitaj cu carne
PrinteazaFoitaj cu carne din: foitaj, carne tocata de porc, carne tocata de vita, pesmet, cimbru, sare, piper, usturoi, ou.
- 1 pachet foitaj
- 500 g carne tocata de porc
- 500 g carne tocata de vita
- 6 linguri pesmet
- cimbru
- sare
- piper
- 3-4 catei de usturoi
- 1 ou
Mod de preparare:
Incingi cuptorul. Amesteci într-un bol carnea, pesmetul, usturoiul, sarea şi condimentele. Intinzi foile, dezgheţate în prealabil.
Iei din compoziţia de carne cât e necesar ca să rulezi şi să formezi un cârnat de la un capăt la altul al foii.
Il pui aproape de margine, astfel încât foaia să „îmbrace” câmatul. Continui aşa până ţi se termină compoziţia cu carne.
Porţionezi ruloul obţinut. Ungi cu apă capetele şi le lipeşti bine. Pateurile astfel formate le aşezi pe o tavă tapetată.
Baţi oul şi ungi fiecare bucată. Le bagi la cuptor 30 de minute sau până devin uşor arămii. Le poţi servi calde sau reci.
Foitaj cu carne
Pofta buna!