fazan, morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, usturoi, supa, dafin, sare, piper, suc de lamaie. Redescoperă plăcerea unei mese sățioase și hrănitoare cu această ciorbă de fazan cu legume rădăcinoase. Un fel de mâncare bogat și aromat, care îmbină carnea de fazan fragedă și suculentă cu o varietate de legume […]
Foitaj cu cirese si frisca
PrinteazaFoitaj cu cirese si frisca din: aluat foitaj, smântână pentru friscă, zahăr, cireşe, zahar pudra.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foitaj
- 500 ml smântână pentru friscă
- 200 g zahăr
- 400 g cireşe
- zahar pudra, pentru decor
Mod de preparare:
Dezgheţi aluatul şi coci separat foile într-o tavă cu hârtie de copt. între timp, speli cireşele, le îndepărtezi codiţele şi sâmburii şi le pui la scurs.
Baţi smântână rece cu zahărul până obţii o frişcă. După ce s-au răcit foile, aşezi cireşele, întinzi frişca, iar deasupra pui cealaltă foaie de foitaj.
Tai în bucăţi prăjitura şi o serveşti cu zahăr pudră pe deasupra.
Foitaj cu cirese si frisca
Pofta buna!
Pak Choi cu Sos Picant de Ardei Iute și Ulei de Arahide
din: pak choi, ulei de arahide, usturoi, ardei iute, sos de soia, otet, zahar, ulei de susan, sare, piper, seminte de susan, ceapa verde. Pak choi, cunoscut și sub numele de varză chinezească, este o legumă cruciferă plină de nutrienți și aromă, fiind […]