Foitaj cu ciuperci si ceapa

Printeaza

Foitaj cu ciuperci si ceapa  din: aluat, ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Foitaj_cu_ciuperci_si_ceapa

  • un pachet aluat foitaj congelat
  • 300 g ciuperci
  • o ceapa mare
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aluatul se decongelează. Intre timp, în ulei se pune ceapa la călit, iar ciupercile se trec sub un jet de apă rece şi se lasă la scurs.

Ciupercile se taie si apoi se călesc împreună cu ceapa. Se potriveşte gustul de sare şi piper.

Aluatul se taie în pătrate potrivite pentru o porţie, se asază în tava de copt Si se repartizează umplutura.

Se dă tava la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute.

Foitaj cu ciuperci si ceapa

Foitaj_cu_ciuperci_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.