Foitaj cu crema de peste
PrinteazaFoitaj cu crema de peste din: foitaj, ton, oua, unt, ceapa, mustar, sare, piper.
- 400 g aluat foitaj
- 2 conserve ton
- 1 ou
- 2 ouă fierte
- 100 g unt
- 1 ceapă mică
- 1 linguriţă muştar
- zeamă de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Aluatul foitaj se întinde, se decupează cerculeţe rotunde. Cercurile se împart în trei, o parte rămân întregi, celelalte două părţi se decupează în mijloc.
Se ung cu ou şi se suprapun câte un cerc întreg şi două cercuri decupate, pentru a se forma coşuleţe. Se coc 10 minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade.
Se strecoară conservele de peşte, se pun în blender împreună cu ouăle fierte, ceapa, untul şi muştarul şi se mixeză o cremă omogenă.
Se asezonează cu sare, piper şi zeamă de lămâie şi se umplu coşuleţele răcite. Se servesc ca atare sau pe platouri reci.
Foitaj cu crema de peste
Pofta buna!