Foitaj cu branza

Printeaza

Foitaj cu branza din: aluat de foitaj, mustar dulce, rosii, branza de burduf si ceapa.

Ingrediente:Foitaj_cu_branza

  • un pachet aluat de foitaj
  • 4 linguri mustar dulce
  • 20 rosii mici
  • 200 g branza de burduf
  • cateva fire ceapa

 

Mod de preparare:

Aluatul de foitaj se pune întâi la decongelat, timp de 2 ore. Apoi se aşază într-o formă de copt, fără grăsime, căci acesta conţine în cantitate suficientă.

Se înţeapă cu furculiţa şi se unge fundul aluatului cu muştar.

Se presară brânza sfărâmată şi se aşază roşioarele tăiate în jumătăţi.Se dă tava la cuptor pentru 20 de minute.

Se serveşte pre­sărată cu ceapă verde mărunt tăiată.

Foitaj cu branza

Foitaj_cu_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.