Foitaj cu spanac

Printeaza

Foitaj cu spanac din: spanac, feta, ou, seminte de susan, unt.

Ingrediente:Foitaj cu spanac

  • un pachet aluat foitaj
  • 400 g spanac proaspăt
  • 200 g brânză feta
  • un ou
  • seminţe de susan albe şi negre
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Spanacul se pune la călit 5 minute în untul topit. Se lasă apoi să se răcească şi se amestecă cu brânza.

Aluatul decongelat se împarte în pătrate şi pe fiecare se repartizează umplutura cu spanac. Se aduc colţurile în centru, se transferă în tava de copt, se ung cu oul bătut şi se presară seminţele de susan.

Se lasă 20 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.