Foitaj cu piept de pui si ceapa rosie

Printeaza

Foitaj cu piept de pui si ceapa rosie din: foitaj, piept de pui, ceapa rosie, cimbru verde, ulei de masline, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Foitaj_cu_piept_de_pui_si_ceapa_rosie

  • 500 g aluat foitaj
  • 400 g piept de pui
  • 4 cepe rosii
  • 5-6 fire cimbru verde
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingurita oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi pieptul de pui de pieliţe şi tendoane, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi ştergeţi-l cu şerveţele. Incingeţi într-o tigaie uleiul de măsline şi prăjiţi pieptul de pui tăiat în feliuţe până când începe să se rumeneas­că puţin, apoi scoateţi feliuţele pe şervetele şi păstraţi-le acoperite la cald.

Curăţaţi cepele, spălaţi-le şi tăiaţi-le în 2 pe lungime. Puneţi aluatul foitaj într-o tavă stropită cu apă şi tăiaţi-l în 8 dreptunghiuri. Puneţi pe fiecare dreptunghi de aluat câteva feliuţe de piept de pui, presăraţi-le cu cimbru tocat mărunt amestecat cu oregano şi deasu­pra puneţi o jumătate de ceapă.

Presăraţi cu sare şi piper şi puneţi tava în cuptorul încins. Coaceţi la foc potrivit circa 40 de minute.

Foitaj cu piept de pui si ceapa rosie

Foitaj_cu_piept_de_pui_si_ceapa_rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.