Foitaj cu ananas din: foitaj, ananas, miere, zahar. Ingrediente: un pachet aluat foitaj o conservă mare ananas rondele în sirop 5 linguri miere zahăr pudră, pentru servit Mod de preparare: Intr-o sită se pune ananasul la scurs. Aluatul se întinde puţin cu sucitorul, se taie în două şi apoi se taie pătrate în funcţie […]
Foitaj cu rosii si salam
PrinteazaFoitaj cu rosii si salam din: aluat de foitaj, salam, masline negre, rosii cherry, busuioc, galbenus, parmezan, sare, ulei de masline.
- 1 foaie aluat de foitaj
- 200 g salam
- 250 g masline negre
- 400 g rosii cherry
- busuioc proaspat
- 1 galbenus
- 100 g parmezan
- busuioc proaspat
- sare
- ulei de masline
Mod de preparare:
Tai din aluatul de foitaj patrate potrivit de mari. Cureti feliutele de salam si le tai jumatati.
Speli rosiile si le stergi cu servetele de bucatarie. Le tai jumatati. Bati galbenusul, il amesteci cu parmezan si sare, dupa gust.
Aşezi bucăţile de foitaj într-o tavă pe hârtie de copt, le ungi cu amestecul de ou şi parmezan şi aşezi feliuţele de salam.
Continui cu roşiile şi apoi introduci forma la cuptor, până se rumeneşte aluatul de foitaj. Adaugi măslinele. Stropeşti cu ulei de măsline.
Toci o parte din busuioc şi-l presari, dar pui şi câteva frunze pentru decor.
Foitaj cu rosii si salam
Pofta buna!
poate iti place si:
Pizza din foitaj din: foitaj, pesto, ardei, cas, rosii, busuioc. Ingrediente: 400 g foitaj, de cumpărat 6 linguri pesto 230 g ardei capia în oţet, scurşi de lichid şi tăiaţi felii 200 g caş sau mozzarella, rupt 100 g roşii deshidratate o mînâ de frunze de busuioc Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul […]
Pofta buna!