Fondant cu pere

Printeaza

Fondant cu pere din: agar-agar, pere, sirop de artar.

Ingrediente:Fondant cu pere

  • 2 g agar-agar
  • 600 g pere bine coapte
  • 2 linguri sirop de arţar

 

Mod de preparare:

Curăţaţi perele, îndepărtaţi cotorul şi sâmburii. Tăiaţi-le în cuburi mari şi puneţi-le într-o cratiţă cu puţină apă.

Acoperiţi şi fierberi aproximativ 10 minute. Trebuie să fie moi când sunt înţepate cu vârful unui cuţit. Luaţi de pe foc şi daţi la mixer, ca să obţineţi un piure fin.

Turnaţi într-o cratiţă, adăugaţi siropul de arţar şi agar-agar, apoi daţi în clocot. Faceţi focul mic şi fierberi încă 1 minut, amestecând întruna.

Impărţiţi în castronaşe, lăsaţi să se răcească şi ţineţi 2 ore la frigider.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.