Fondante aromate
PrinteazaFondante aromate din: nuca de cocos, nuca, lapte, unt, fructoza, rom, ciocolata, frisca, fulgi de ciocolata.
- 500 nucă de cocos rasă
- 500 g nucă măcinată
- 400 ml lapte condensat
- 1 pachet unt
- 10 linguri fructoză
- 1 esenţă de rom
- 500 g ciocolată neagră
- 500 ml frişcă lichidă dietetică
- fulgi de ciocolată amăruie
Mod de preparare:
Freci untul spumă cu fructoza. Adaugi laptele, fulgii de ciocolată, esenţa, nuca de cocos şi nuca măcinată.
Rupi ciocolata neagră în bucăţi şi o pui la topit pe baie de abur. Când s-a topit, o iei de pe foc şi o torni peste frişca
lichidă, amestecând încontinuu, până obţii o cremă omogenă.
Din amestecul de nuci formezi bile pe care le treci prin glazură de ciocolată, le pui pe platou şi le laşi la rece să se întărească.
Fondante aromate
Pofta buna!