Fondue de ciocolata cu suc de portocale

Printeaza

Fondue de ciocolata cu suc de portocale din: ciocolată cu lapte, lapte condensat, suc de portocale, Cointreau.

 

Ingrediente:

  • 200 g ciocolată cu lapte
  • 6 linguri lapte condensat
  • 2 linguri suc de portocale
  • 1 linguri Cointreau

 

Mod de preparare:

Se rupe ciocolata bucăţi şi se lasă să se topească în lapte condensat, la foc moale. Se înglobează sucul de portoca­le şi lichiorul.

Intr-un bol se aşază rulouri de napo­litane, marhsmallows (bezele moi) şi fructe.

Fructele se înfig pe ţepuşe de fondue şi se plonjează în ciocolată.

 

Fondue de ciocolata cu suc de portocale

Fondue_de_ciocolata_cu_suc_de_portocale

Pofta buna!

 

 

Busuioc – Beneficii pentru sanatate si retete

Busuiocul (Ocimum basilicum) este o plantă aromatică și medicinală cunoscută pentru utilizările sale în bucătărie și în medicina tradițională. Beneficii pentru sănătate: Proprietăți antioxidante: Busuiocul conține compuși antioxidanți, precum polifenoli și vitamina C, care ajută la combaterea stresului oxidativ și reduc riscul de boli cronice. Antiinflamator: Busuiocul conține […]

Ciorba de Burtă – Rețetă delicioasă și ușor de pregătit

din: burta de vita, ceapa, morcovi, cartofi, ardei grasi, radacina de patrunjel, usturoi, apa, orez, sare, piper, smantana, oua, suc de lamaie, marar. Ciorba de burtă este un preparat tradițional în bucătăria românească, cunoscut pentru gustul său bogat și pentru proprietățile sale revigorante. Această rețetă […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.