Chec cu ciocolata si cocos din: ciocolata neagra, faina integrala, cacao, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, scortisoara, oua, zahar brun, iaurt, ulei de cocos, zahar pudra. Ingrediente: 90gr ciocolată neagră 1 ¾ ceașcă de făină integrală ½ ceașca cacao, neîndulcită 1 lingurita de praf de copt ¾ lingurițe bicarbonat de sodiu ¼ linguriță […]
Fondue de ciocolată
PrinteazaO reteta de fondue de ciocolata cu frisca, ciocolata menajera, capsune, boabe de struguri si coniac dupa gust.
- 400 g ciocolată menajeră
- 200 g frişcă
- 10 căpşune de mărime portivită
- 10 boabe de struguri
- coniac după gust
Mod de preparare:
Ciocolata se mărunţeşte şi se pune la topit deasupra unei băi de aburi, apoi se omogenizează cu frişca.
Combinaţia nu trebuie să fie prea lichidă, ci potrivită pentru a acoperi fructele.
Fructele se spală, se curăţă şi se aşază pe un platou.
Poftă bună!
Poate te intereseaza si:
Inghetata de casa cu ciocolata
Inghetata de casa cu ciocolata din: ciocolata, unt, zahar, oua. Ingrediente: 100 g ciocolată 50 g unt 50 g zahăr 3 ouă Mod de preparare: Untul şi ciocolata ruptă bucăţi se pun la topit. Gălbenuşurile se freacă bine cu zahărul până ce se albesc. Se adaugă ciocolata topită şi se amestecă. Se bat albuşurile […]
Spuma de ciocolata cu menta
Spuma de ciocolata cu menta din: oua, ciocolata, frisca, zahar, menta. Ingrediente: 3 ouă 100 g ciocolată un plic zahăr vanilat frişcă mentă Mod de preparare: Ciocolata se rupe bucăţi şi se pune la topit la bain-marie. Se trage de pe foc după topire, apoi se pun gălbenuşurile şi zahărul vanilat. Se bat […]
Pofta buna!