Fondue cu cartofi
PrinteazaFondue cu cartofi din: cartofi, ulei, patrunjel, unt, branza, cimbru.
- 750 g cartofi mici
- 1 lingură ulei de măsline
- 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat
- 50 g unt cu usturoi
- 250 g Camembert
- câteva crenguţe de cimbru
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200°C.
Aşază cartofii în tava de copt şi stropeşte-i cu uleiul de măsline; presară pătrunjei. Pune din loc în ioc căîe puţin unt cu usturoi şi dă la cuptor 30 minute, până când se rumenesc
Inteapa branza si infige crengutele de cimbru; pune capacul de lemn al cutiei de Camembert şi dă la cuptor 15 minute sau pănâ când se topeşte. Serveşte cu cartofi rumeniţi.
Pofta buna!