Fondue cu cartofi

Printeaza

Fondue cu cartofi din: cartofi, ulei, patrunjel, unt, branza, cimbru.

Ingrediente:Fondue cu cartofi

  • 750 g cartofi mici
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat
  • 50 g unt cu usturoi
  • 250 g Camembert
  • câteva crenguţe de cimbru

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C.

Aşază cartofii în tava de copt şi stropeşte-i cu uleiul de măsline; presară pătrunjei. Pune din loc în ioc căîe puţin unt cu usturoi şi dă la cuptor 30 minute, până când se rumenesc

Inteapa branza si infige crengutele de cimbru; pune capacul de lemn al cutiei de Camembert şi dă la cuptor 15 minute sau pănâ când se topeşte. Serveşte cu cartofi rumeniţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.