Fondue de branza

Printeaza

Fondue de branza din: branza, usturoi, vin alb sec, amidon, rachiu de fructe, bagheta, fructe si nucsoara.

Ingrediente:Fondue_de_branza

  • cate 450 g branza tare (ex. parmezan, cedar, etc), branza picanta, branza semitare
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml vin alb sec
  • 1 lingura amidon
  • 3 linguri rachiu de fructe
  • 500 g bagheta
  • 500 g de fructe (clementine, mere, banane, struguri, ananas)
  • nucsoara rasa

 

Mod de preparare:

Daţi brânza pe râzătoare. Tăiaţi usturoiul în două şi frecaţi cu el vasul de fondue. Turnaţi vinul. Topiţi acolo brânza, amestecând continuu. Amestecaţi amidonul cu rachi­ul şi încorporaţi-l în fondue. Tăiaţi pâinea cubuleţe, apoi fructele, bucăţi. Adăugaţi nucşoara în fondue şi serviţi-l alături de fructe şi pâine.

Fondue de branza

Fondue_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.