Fondue de branza
PrinteazaFondue de branza din: branza, usturoi, vin alb sec, amidon, rachiu de fructe, bagheta, fructe si nucsoara.
- cate 450 g branza tare (ex. parmezan, cedar, etc), branza picanta, branza semitare
- 1 catel de usturoi
- 100 ml vin alb sec
- 1 lingura amidon
- 3 linguri rachiu de fructe
- 500 g bagheta
- 500 g de fructe (clementine, mere, banane, struguri, ananas)
- nucsoara rasa
Mod de preparare:
Daţi brânza pe râzătoare. Tăiaţi usturoiul în două şi frecaţi cu el vasul de fondue. Turnaţi vinul. Topiţi acolo brânza, amestecând continuu. Amestecaţi amidonul cu rachiul şi încorporaţi-l în fondue. Tăiaţi pâinea cubuleţe, apoi fructele, bucăţi. Adăugaţi nucşoara în fondue şi serviţi-l alături de fructe şi pâine.
Fondue de branza
Pofta buna!