Fondue de ceapa

Printeaza

Fondue de ceapa din: crema de branza, smantana, sare, piper, usturoi, galbenus, mustar, otet, lapte.

Ingrediente:Fondue de ceapa

Cremă de usturoi:

  • 200 g cremă de brânză
  • 150 g smântână
  • sare,
  • piper
  • 2 căţei de usturoi, pisaţi

Sos de muştar :

  • 2 gălbe­nuşuri
  • 2 linguriţe muştar
  • 150 ml ulei de măsline
  • 3 linguri oţet
  • 150 ml lapte închegat
  • sare
  • piper

Supă:

  • 200 ml vin alb
  • 1 l supă
  • 1 lingură oţet
  • 3 cepe
  • 2 foi de dafin
  • 3 cuişoare
  • câte 1 linguriţă boabe de piper şi de muştar
  • un praf de zahăr

şi:

  • 2 cârnaţi
  • 1 gălbenuş
  • 1 lingură pesmet
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • câte 300 g file de porc şi de miel
  • 300 g cabanos

 

Mod de preparare:

Amestecaţi ingredientele pentru crema de usturoi şi sosul de muştar separat, apoi condimentaţi-le. Fierbeţi vi­nul, supa şi oţetul. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o inele. Adăugaţi-o în supă şi fierbeţi-o 10 minute împreună cu foile de dafin, cuişoa- rele, boabele de piper şi de muştar şi zahărul.

Curăţaţi cârnaţii de coajă. Amestecaţi carnea din cârnaţi cu pesmetul, gălbenuşul şi verdeaţa. Formaţi chifteluţe. Tăiaţi carnea şi cârnaţii cabanos felii şi serviţi-le alături de chifteluţele.

Fierbeţi cârnăciorii, chifte- luţele şi carnea 5 minute în supă. Serviţi-i cu sosurile şi bagheta.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.