Fondue de cocos cu ananas şi curry

Printeaza

Fondue de cocos cu ananas şi curry din: ardei iute, ulei, supa, crema de cocos, ceapa, migdale, faina, curry, ceapa verde, sare, piper, ananas, file de pui, rosii, avocado si creveti decorticati.

Ingrediente:Fondue_de_cocos_cu_ananas_si_curry

  • 4 ardei iuti rosii
  • 3 linguri ulei
  • 750 ml supa
  • 400 g crema de cocos (cutie)
  • 1 ceapa
  • 4 linguri migdale macinate
  • 1 lingurita fiana
  • 3 linguri curry
  • sare
  • piper
  • 3 cepe verzi
  • 400 g ananas (cutie)
  • 500 g file de pui
  • 4 rosii
  • 1 avocado
  • 400 g creveti decorticati

 

Mod de preparare:

Fondue: îndepărtaţi se­minţele ardeiului, tocaţi-l mărunt şi că-liţi-l într-o lingură de ulei. Adăugaţi 625 ml supă şi crema de cocos, apoi în­călziţi sosul fondue obţinut.

Dressing de curry: tocaţi ceapa şi căliţi-o într-o lingură de ulei. Adăugaţi migdalele, făina şi curry. Stingeţi cu 125 ml supă, apoi condimentaţi sosul.

Dressing de ananas: tocaţi ceapa verde mărunt şi căliţi-o într-o lingură de ulei. Scurgeţi ananasul şi pasaţi-l, adău-gaţi-l şi condimentaţi totul.

Tăiaţi carnea cuburi potrivite, apoi tăiaţi felioare roşiile curăţate în prealabil de seminţe şi fructul de avocado. Dacă doriţi, fierbeţi-le în fondue împreună cu creveţii. Alături de fondue serviţi sosurile pregătite.

Fondue de cocos cu ananas şi curry

Fondue_de_cocos_cu_ananas_si_curry

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Am mai auzit de retete de fondue, dar n-am gustat niciodata asa ceva!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.