Fondue cu legume si file de vita
PrinteazaFondue cu legume si file de vita din: morcovi, ceapa, praz, ciuperci, muguri de soia, supa, file de vita.
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 2 legături ceapă verde
- 1 tulpină de praz
- 200 g ciuperci champignon
- 200 g Pak Choi sau frunze de spanac
- 200 g muguri de soia
- 1,5 l supă de legume
- sos de soia
- 600 g file de vită
Mod de pregatire:
Fondue cu legume si file de vita: Pregătiţi legumele, tăiaţi rondele morcovii, ceapa verde, prazul şi ciupercile. Spălaţi Pak Choi. Scurgeţi mugurii.
Aşezaţi legumele pe un platou.
Daţi supa într-un clocot, condimentaţi-o cu sos de soia şi turnaţi-o într-un vas pentru fondue.
Spălaţi carnea de vită, uscaţi-o pe un şervet şi tăiaţi-o felii subţiri. De asemenea, aşezaţi-o pe un platou.
Puneţi legumele şi carnea de vită în coşuleţele pentru fondue şi fierbeţi-le 2-3 minute în supă.
La aceasta, serviţi sos de soia şi ghimbir murat.
Poftă bună!