Fondue cu legume si file de vita

Printeaza

Fondue cu legume si file de vita din: morcovi, ceapa, praz, ciuperci, muguri de soia, supa, file de vita.

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 2 legături ceapă verde
  • 1 tulpină de praz
  • 200 g ciuperci champignon
  • 200 g Pak Choi sau frunze de spanac
  • 200 g muguri de soia
  • 1,5 l supă de legume
  • sos de soia
  • 600 g file de vită

 

Mod de pregatire:

Fondue cu legume si file de vita: Pregătiţi legumele, tăiaţi rondele morcovii, cea­pa verde, prazul şi ciupercile. Spălaţi Pak Choi. Scurgeţi mu­gurii.

Aşezaţi legumele pe un platou.

Daţi supa într-un clo­cot, condimentaţi-o cu sos de soia şi turnaţi-o într-un vas pentru fondue.

Spălaţi carnea de vită, uscaţi-o pe un şervet şi tăiaţi-o felii subţiri. De asemenea, aşezaţi-o pe un platou.

Puneţi legumele şi carnea de vită în coşuleţele pentru fondue şi fierbeţi-le 2-3 minute în supă.

La aceasta, serviţi sos de so­ia şi ghimbir murat.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.