Franzela umpluta italieneste
PrinteazaFranzela umpluta italieneste din: ciabatta, ulei de masline, otet, usturoi, rucola, mozzarella, ceapa, ardei capia, salam, sare, piper.
Se taie 1 ciabatta sau 1 franzelă cu coaja crocantă în două pe orizontală. Se amestecă 2 linguri ulei de măsline, 2 linguriţe de oţet din vin roşu şi 1/2 căţel de usturoi pisat şi se ung ambele feţe ale pâinii.
Se pun deasupra 1 mână de rucola, 1 bilă de mozzarella tăiată felii, 1/2 ceapă roşie feliată, 1 ardei capia copt, tăiat pe jumătate, şi 6 felii de salam; se pune sare şi piper pe măsură ce se adaugă toppingul.
Se înveleşte în hârtie cerată. Se taie în 2 sau în 4 bucăţi, înainte de a servi.
Pofta buna!