O reteta de frappe de ciocolata din: cacao, rachiu, frisca, inghetata de vanilie si praf de cacao. Ingrediente: 3/4 l cacao rece 1 paharel de rachiu (Weinbrand) 3 linguri de frisca lichida dulce 4 globuri de inghetata de vanilie praf de cacao Mod de preparare: Cufundam marginea paharelor in apa si apoi le trecem […]
Frappe de ananas cu grepfrut
PrinteazaFrappe de ananas cu grepfrut din: ananas, grepfrut, zahar.
Ingrediente:
- 2 ananaşi bine copţi, decojiţi şi tăiaţi în bucăţi mari
- 3 grepfruturi, tăiate în jumătate şi stoarse de suc
- zahăr, după gust
Mod de preparare:
Procesaţi bucăţile de ananas într-un robot de bucătărie până ce se transformă într-o cremă omogenă, apoi treceţi-o printr-o sită cu ochiuri largi.
Adăugaţi în vas sucul de grepfrut şi, în final, amestecaţi compoziţia cu zahăr, după gust, având în vedere că aceasta va părea mai puţin dulce după congelare, deci e bine să folosiţi mai mult decât vi s-ar părea necesar.
Introduceţi vasul în congelator pentru circa ore, continuând să amestecaţi la fiecare 45 de minute.
Frappe de ananas cu grepfrut
Frappe de vanilie cu sirop de migdale
O reteta de Frappe de vanilie cu sirop de migdale din: smantana, sirop de migdale, inghetata de vanilie, sirop de rodie, amaretto, grand marnier, gheata si capsuni. Ingrediente: 100 ml smantana dulce 1/2 pahar sirop de migdale 100 g inghetata de vanilie 40 ml sirop de rodie 40 ml lichior Amaretto 40 ml lichior Grand […]
Frappe de banane si lapte de cocos
O reteta de frappe de banane si lapte de cocos din: suc de ananas, lapte de cocos, rom, smantana dulce, banana, gheata si ananas. Ingrediente: 200 ml suc de ananas 100 ml lapte de cocos 30-40 ml rom 75 ml smantana dulce 1 banana 5 cuburi de gheata pentru decor: 1 felie de ananas […]
Savurati!