Frappe de ciocolata

Printeaza

O reteta de frappe de ciocolata din: cacao, rachiu, frisca, inghetata de vanilie si praf de cacao.

Ingrediente:Frappe de ciocolata

  • 3/4 l cacao rece
  • 1 paharel de rachiu (Weinbrand)
  • 3 linguri de frisca lichida dulce
  • 4 globuri de inghetata de vanilie
  • praf de cacao

 

Mod de preparare:

Cufundam marginea paharelor in apa si apoi le trecem prin praf de cacao. Mixam bautura de cacao, rachiul si frisca pana cand devine spuma. Turnam in pahare si adaugam inghetata; in final presaram praf de cacao.

Frappe de ciocolata

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.