Frappe de fistic cu cremă de lapte şi iaurt
PrinteazaO reteta de frappe de fistic cu crema de lapte si iaurt din: inghetata de fistic, lapte, gheata, smantana si iaurt.
Ingrediente:
- 180 g inghetata de fistic
- 150 ml lapte intergral proaspat
- 5 cuburi de gheata
- 50 ml smantana dulce
- 50 g iaurt simplu
Mod de preparare:
Pune în vasul blenderului îngheţata de fistic, laptele integral şi cuburile de gheaţă sparte. Mixează ingredientele 2 minute, până când obţii o compoziţie cremoasă şi aerată.
Intre timp, pune smântână într-un castronel şi bate-o cu un tel micuţ, apoi încorporeaz-o uşor în iaurt, în aşa fel încât să obţii un amestec afânat. Toarnă băutura din blender în pahare şi adaugă crema de iaurt. Aceasta se va amesteca puţin câte puţin cu frappe-ul, creând un contrast acrişor plăcut.
Frappe de fistic cu cremă de lapte şi iaurt