Frecatei prajiti cu ceapa

Printeaza

O retetea delicioasa de frecatei prajiti cu ceapa din: oua, ceapa, ulei, supa de zarzavat sau suc de rosii, patrunjel verde, sare si faina.

Ingrediente:Frecatei prajiti cu ceapa

  • 2 oua
  • 4 cepe
  • 150 ml ulei
  • 500 ml supa de zarzavat sau suc de rosii
  • 1 legatra patrunjel verde
  • un praf de sare
  • faina cata este necesara pentru a obtine un aluat vartos

 

Mod de preparare:

Amestecati ouale cu sare si adaugati atata faina, cata este necesara pentru a obtine un aluat tare. Nu adaugati apa in compozitie. Lasati aluatul in repaus si apoi radeti-l pe razatoarea mare intr-un platou infainat.

Tocati ceapa marunt si prajiti-o in ulei. Cand se ingalbeneste, adaugati frecateii de aluat si prajiti-i pana incep sa se rumeneasca. Amestecati din cand in cand in vas.

Turnati deasupra lor supa de zarzavat sau suc de rosii, patrunjelul tocat si lasati-i sa fiarba 15 minute, apoi opriti focul si lasati vasul acoperit 10 minute, inainte de servire.

Frecatei prajiti cu ceapa

Frecatei prajiti cu ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.