Fricadele

Printeaza

Fricadele din: carne, grasime de la rinichi, apa, ceapa, sare si piper.

Ingrediente:Fricadele

  • 500 g carne
  • 250 g grăsime de la rinichi
  • apă şi gheaţă (pentru a face tocătura zemoasă)
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper

 

 

 

Mod de preparare:

Preparăm o tocătură ca pentru pîrjoale însă fără pîine.

Adăugăm ceapă tocată, prăjită sau crudă, sare, piper şi gheaţă pisată.

Amestecăm bine.

Facem mici sfere pe care le batem în făină sau în pesmet pisat şi cernut şi le fierbem 15 minute, în apă clocotită cu sare sau în zeamă de carne.

Cînd sînt gata, le scoatem cu o lingură de spumuit şi le punem în supă de carne, pregătită di­nainte.

Nu le fierbem direct în supă pen­tru ca aceasta să nu se tulbure.

 

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.