Fricandou de caprioara cu castraveti murati, rosii si fasole boabe cu garnitura de coltunasi cu branza
PrinteazaFricandou de căprioară cu castraveţi muraţi, roşii şi fasole boabe cu garnitură de colţunaşi cu branză din: fricadou, castraveti in saramura, piper, sare, cimbru, rosii, usturoi, ulei, rom, tarhon.
- 1,400 kg fricandou (capac, nucă, pulpă)
- 400 g castraveţi în saramură
- piper
- sare
- cimbru
- 400 g roşii
- 5 căţei usturoi
- 100 g ulei
- 1/2 pahar rom
- 1 legătură tarhon
Mod de preparare:
Fricandou prăjit în tigaie , se aşază într-o tavă adîncă cu ulei, castraveţii (curăţaţi, scoase seminţele, spălaţi şi tăiaţi bucăţi egale), roşiile curăţate şi tăiate, fasolea fiartă pe jumătate, cimbru, usturoiul tocat, puţină făină, 1/4 1 supă, rom, se dă la cuptor sub capac, la foc domol, circa 1 oră.
Cînd este gata se aşază pe platou cu garnitura respectivă (castraveţii şi fasolea) şi cu tarhon opărit.
Separat se servesc colţunaşii cu brînză.
Pofta buna!
Interesanta reteta asta cu caprioara