Fricasse de sparanghel si ceapa

Printeaza

Fricasse de sparanghel si ceapa

Ingrediente:

  • 750 g sparanghel verde
  • 750 g sparanghel alb
  • 30 g unt
  • 30 g faina
  • 20 ml smantana
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri patrunjel verde tocat

 

Mod de preparare:

Fricasse de sparanghel si ceapa: Se fierbe sparanghelul; se pastreaza 500 ml din lichidul in care a fiert. Se toaca ceapa.

Se caleste partea alba a cepelor in unt, se adauga faina si se amesteca bine. Se torna cei 500 ml lichid, se lasa sa clocoteasca, se adauga smantana, si se lasa la foc mediu 10 minute.

Se taie sparanghelul in bucati de 4 cm, se adauga in sos impreuna cu patrunjelul si se mai lasa sa clocoteasca inca 3 minute.

La servit se presara deasupra partea verde a cepelor.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.