Friganele dulci din: franzela, lapte, oua, zahar, ulei. Ingrediente: 1 franzelă veche de 2 zile 1 cană cu lapte 2 ouă 4 linguri cu zahăr farin 150 ml ulei Mod de preparare: Tăiem franzela felii groase de 1 cm, punem feliile în lapte dulce cald, le strângem în mână uşor ca să nu reţină […]
Friganele cu branza de capra
PrinteazaFriganele cu branza de capra din: oua, urda, zahar, vanilie, paine.
Ingrediente:
- 3-4 oua
- 250 g branza de capra
- 50 g zahăr pudră
- 1 linguriţă esenţă de vanilie
- paine
Mod de preparare:
Friganele cu branza de capra: Amesteca branza cu zahărul pudră şi 1 linguriţă esenţă de vanilie. Bate uşor 3 ouă şi apoi înmoaie 4 felii de pâine albă.
Porţionează branza pe două felii ca să obţii 2 sendvişuri.
Incinge vasul neaderent şi topeşte un cub de unt.
Prăjeşte friganelele cateva minute.
Pofta buna!
Friganele cu cartofi din: carne, cartofi, ceapa, usturoi, faina, ulei, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne tocată în amestec (carne şi porc) 7 cartofi 1 ceapă 2 căţei de usturoi 1 ou 250 g făină ulei pentru prăjit pesmet verdeaţă sare piper Mod de preparare: Fierbe cartofii şi fă-i piure. Adaugă oul, sare […]
Pofta buna!