Friganele cu dulceata

Printeaza

Friganele cu dulceata din: paine, oua, lapte, unt, menta, dulceata.

Ingrediente:Friganele cu dulceata

  • 10 felii de pâine
  • 3 ouă
  • 250 ml lapte
  • 75 g zahăr pudră
  • 100 g unt
  • frunze de mentă sau busuioc
  • dulceaţă sau gem

 

Mod de preparare:

Ouăle se bat într-un bol împreună cu laptele şi zahărul. Feliile de pâine se trec pe rând prin acest amestec. Se pun apoi să se prăjească într-o tigaie cu unt topit.

Se servesc friganelele calde, cu dulceaţă sau gem, după gust.

Se ornează cu frunze de mentă sau busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.