Friganele cu verdeata

Printeaza

O reteta delicioasa de friganele cu verdeata din: paine, oua, lapte, pesmet, patrunjel, ulei si sare.

Ingrediente:Friganele cu verdeata

  • 8 felii de paine mai groase
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri cu pesmet
  • 1 legatura cu patrunjel
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune laptele la fiert cu un praf de sare, după care lasă-l să se răceas­că bine. Separat, bate ouăle cu pătrunjelul tăiat mărunt.

Cu ajutorul unui pahar sau al unui cuţit, taie din feliile de pâine rotun- duri sau forma pe care o doreşti. Important este să îndepărtezi coaja. Trece rapid feliile de pâine prin lapte, apoi prin ou şi prin pesmet. Rumeneşte pâinea în uleiul încins, pe ambele părţi.

Scoate friganelele pe o hârtie ab­sorbantă, după care serveşte-le cât sunt fierbinţi.

Friganele cu verdeata

Friganele cu verdeata

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.