Frigărui cu ananas şi creveţi

Printeaza

O reteta de frigarui cu ananas si creveti din: usturoi, piper, sare, ulei de masline, rozmarin, ananas, rosii si creveti.

Ingrediente:

  • 1 catel de usturoi
  • piper
  • sare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 fir de rozmarin
  • 1 ananas mic
  • 3 rosii
  • 10-20 creveti

 

Mod de preparare:

Se curata usturoiul si se pizeaa cu sare si ulei de masline; se adauga rozmarin tocat, sare si piper. Se decojeste ananasul si se taie rondele. Se spala rosiile si se taie felii. Se spala creveţii şi se lasă să se scurgă, apoi se înfig pe ţepuşe de bambus înmuiate în prealabil în apă rece.

Se ung cre­veţii cu uleiul aromat preparat deja, folosind o pensulă. Se frig pe grătar, întorcându-se pe toate părţile şi ungându-se cu ulei. Spre sfârşitul timpului de frigere se aşază pe grătar şi feliile de roşii şi de ananas. Se servesc frigăruile cu roşii şi ananas şi se ornează cu rozmarin.

Frigărui cu ananas şi creveţi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.