Hriscă cu portocale, migdale si miere din: hrisca, portocala, migdale, miere. Hrișca este o sursă importantă de proteine, vitamine și minerale. Este bogată în aminoacizi esențiali și conține mai multe vitamine B, magneziu, fier și zinc decât multe alte cereale. De asemenea, hrișca este o sursă importantă de antioxidanți și poate ajuta la protejarea organismului […]
Frigarui ca in Ardeal
PrinteazaFrigarui ca in Ardeal din: piept de pui, muschi de vitel, piept de curcan, bacon, ciuperci, ardei gras, ceapa, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 250 g piept de pui
- 200 g muschi de vitel
- 200 g piept de curcan
- 200 g bacon
- 8 ciuperci
- 1 ardei gras
- 1 ceapa mare
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi cărnurile de pieliţe şi tendoane, spălaţi-le, scurgeţi- le bine şi presăraţi-le cu sare şi piper.
Tăiaţi ceapa, curăţată şi spălată, în sferturi şi desfa- ceţi-o în foi.
Puneţi pe beţe de frigărui, alternativ bucăţi de carne, ceapă feliuţe de bacon şi ciuperci, ungeţi frigăruile cu ulei şi frigeţi-le pe un grătar încins până când se rumenesc bine pe toate părţile.
Serviţi frigăruile fierbinţi cu garnitură de cartofi copţi, stropiţi cu unt şi mujdei de ustruroi.
Pofta buna!
Ceafa de miel cu legume la cuptor
Ceafa de miel cu legume la cuptor din: ceafa de miel, lamai, cartofi, ceapa, usturoi, cimbru, ulei de masline, sare, piper, vin. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de […]