Frigarui ca in Ardeal

Printeaza

Frigarui ca in Ardeal din: piept de pui, muschi de vitel, piept de curcan, bacon, ciuperci, ardei gras, ceapa, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Frigarui ca in Ardeal

  • 250 g piept de pui
  • 200 g muschi de vitel
  • 200 g piept de curcan
  • 200 g bacon
  • 8 ciuperci
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cărnurile de pieliţe şi tendoane, spălaţi-le, scurgeţi- le bine şi presăraţi-le cu sare şi piper.

Tăiaţi ceapa, curăţată şi spălată, în sferturi şi desfa- ceţi-o în foi.

Puneţi pe beţe de frigărui, alternativ bucăţi de carne, ceapă feliuţe de bacon şi ciuperci, ungeţi frigăruile cu ulei şi frigeţi-le pe un grătar încins până când se rumenesc bine pe toate părţile.

Serviţi frigăruile fierbinţi cu garnitură de cartofi copţi, stropiţi cu unt şi mujdei de ustruroi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.