Frigarui ca in Ardeal
PrinteazaFrigarui ca in Ardeal din: piept de pui, muschi de vitel, piept de curcan, bacon, ciuperci, ardei gras, ceapa, ulei, sare si piper.
- 250 g piept de pui
- 200 g muschi de vitel
- 200 g piept de curcan
- 200 g bacon
- 8 ciuperci
- 1 ardei gras
- 1 ceapa mare
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi cărnurile de pieliţe şi tendoane, spălaţi-le, scurgeţi- le bine şi presăraţi-le cu sare şi piper.
Tăiaţi ceapa, curăţată şi spălată, în sferturi şi desfa- ceţi-o în foi.
Puneţi pe beţe de frigărui, alternativ bucăţi de carne, ceapă feliuţe de bacon şi ciuperci, ungeţi frigăruile cu ulei şi frigeţi-le pe un grătar încins până când se rumenesc bine pe toate părţile.
Serviţi frigăruile fierbinţi cu garnitură de cartofi copţi, stropiţi cu unt şi mujdei de ustruroi.
Pofta buna!