Frigarui asortate cu cartofi copti
PrinteazaFrigarui asortate cu cartofi copti din: piept de pui, dovlecel, ceapa rosie, ardei gras, ciuperci, ulei, sare si piper.
- 1 piept de pui
- 1 dovlecel mic
- 1 ceapa rosie
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei gras rosu
- 200 g ciuperci
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală pieptul de pui şi taie-l în cubuleţe. Sărează-le, unge-le cu usturoi şi ţine-le vreo zece minute la frigider. Taie dovlecelul în rondele, iar ceapa şi ardeiul, în cuburi mai mari.
Aşază alternativ, pe câte un beţigaş de lemn de frigăruie, câte o bucăţică de pui, ceapă, ardei, dovlecel şi o ciupercuţă – şi tot aşa până se termină ingredientele.
Potriveşte de sare şi piper, apoi stropeşte-le cu ulei. Incinge grătarul şi ţine-le să se frigă pe toate părţile, în jur de 10-15 minute.
Când sunt gata, serveşte-le alături de cartofi copţi la cuptor. Presară peste toate boia dulce.
Frigarui asortate cu cartofi copti
Pofta buna!
Ce pofta mi-ai facut de niste frigarui