Frigarui asortate cu cartofi copti

Printeaza

Frigarui asortate cu cartofi copti din: piept de pui, dovlecel, ceapa rosie, ardei gras, ciuperci, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Frigarui_asortate_cu_cartofi_copti

  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 g ciuperci
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală pieptul de pui şi taie-l în cubuleţe. Sărează-le, unge-le cu usturoi şi ţine-le vreo zece minute la frigider. Taie dovlecelul în rondele, iar ceapa şi ardeiul, în cuburi mai mari.

Aşază alter­nativ, pe câte un beţigaş de lemn de frigăruie, câte o bucăţică de pui, ceapă, ardei, dovlecel şi o ciupercuţă – şi tot aşa până se termină ingredi­entele.

Potriveşte de sare şi piper, apoi stropeşte-le cu ulei. Incinge grătarul şi ţine-le să se frigă pe toate părţile, în jur de 10-15 minute.

Când sunt gata, serveşte-le alături de cartofi copţi la cuptor. Presară peste toate boia dulce.

Frigarui asortate cu cartofi copti

Frigarui_asortate_cu_cartofi_copti

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce pofta mi-ai facut de niste frigarui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.