Frigarui asortate cu garnitura

Printeaza

O reteta de frigarui asorate cu carne de pui, piper, cotlet de pui, sare, slaninuta, ceapa alba, boia dulce de arde. Se servesc cu garnitura.

Ingrediente:Frigarui asortate cu garnitura

  • 300 g carne de pui
  • piper
  • 300 g cotlet de porc
  • sare
  • 100 g slaninuta
  • o ceapa alba
  • boia dulce de ardei

garnitura:

  • salata verde
  • ceapa
  • sare
  • 1-2 rosii
  • piper
  • crutoane
  • ulei de masline
  • o lamaie verde

 

Mod de preparare:

Se taie bucăţele mici carnea de pui şi de porc, se dau cu sare, boia şi piper şi se bagă pe beţe, intercalându-le. O bucată de pui, o feliuţă de slă- ninuţă, o fâşie de ceapă şi una de codet.

Frigăruile se acope­ră şi se lasă câteva minute la rece să se pătrundă aromele. Intre timp, se spală salata verde, ceapa şi roşiile. Salata se taie fâşii foarte subţiri, ro­şiile cubuleţe şi ceapa verde se tocă mărunt.

Se condimen­tează cu sare, piper alb, se acreşte cu zeamă de lămâie, se drege cu ulei de măsline şi pe deasupra se presară câteva crutoane de pâine.

Se pune grătarul la încins şi se pun frigăruile. Se lasă 10 minute pe o parte şi 10 pe cealaltă parte. Se servesc cu garnitură de salată verde.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • garnitura pentru frigarui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.