Frigarui cu bacon

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de Frigarui cu bacon din: prune, mere, bacon si piper.

Ingrediente:

  • 12 prune
  • 3 mere mici
  • 16 felii subtiri de bacon
  • piper asortat pisat

 

Mod de preparare:

Se spală şi se curăţă fructele; prunele se taie jumătăţi, merele optimi. Fiecare se înfăşoară în câte o felie de bacon şi se înfig alternativ pe ţepuşe de frigărui.

Se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc 8-10 min.

In cupto­rul încins la 190 °C până ce se topeşte baconul. Se scot frigăruile din cuptor şi se presară piper; se servesc cu baghetă şi brânzeturi fermentate (camembert sau brie).

Frigarui cu bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.