Frigarui de branza

Printeaza

O reteta de frigarui de branza din: cimbru, ardei gras, ceapa, dovlecel, ciuperci, usturoi, ulei de masline, sare, piper si branza halloumi.

Ingrediente:Frigarui de branza

  • 4 fire cimbru
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 150 g ciuperci Champignon
  • 2 catei de usturoi
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 250 g branza Halloumi

 

Mod de preparare:

1 Se rup frunzuliţele de cimbru de pe crenguţe.

Se pregătesc legumele; se taie ardeii graşi în bucăţi de 2-3 cm, se taie ceapa peştişori, iar dovleceii se taie felii subţiri de 3 mm.

Ciupercile se lasă întregi.

Se toacă usturoiul şi se amestecă împreună cu cimbrul şi uleiul, sare şi piper.

Se taie cuburi brânza şi fiecare cub se înfăşoară în felii de dovlecei; se înfig apoi pe ţepuşe de lemn, împreună cu ciuperci, ardei gras şi ceapă.

Se ung frigăruile cu uleiul aromat şi se frig pe grătar 5-8 minute.

Frigarui de branza

Frigarui de branza

Pofta buna!

 


poate iti place si:

Frigarui de branza

Frigarui de branza cu legume

Frigarui de branza cu legume din: cascaval, ardei gras, dovlecel, ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi, patrunjel, lipii. Ingrediente: 250 g cascaval, taiat cuburi 1 arde gras galben, taiat in 12 bucati 1 dovlecel mic, taiat in 12 felii 5 linguri ulei de masline zeama de la 1 lamaie 3 catei de usturoi, zdrobit […]

Frigarui cu branza picanta

Frigarui cu branza, ardei gras si condimente

Frigarui cu branza, ardei gras si condimente din: branza halloumi, zeama de lamaie, chimion, faina de naut, garam masala, boia, smantana, usturoi, ardei iute, ardei gras, dovlecei, unt, lamai. Ingrediente: 600 g de branza halloumi zeama de la 2 lamai 2 lingurite de chimion macinat, plus extra pentru presarat 75 g de faina de naut […]

Frigarui cu branza picanta

Frigarui cu branza picanta

O reteta de frigarui cu branza picanta din: branza paneer, zeama de lamaie, chimion, faina de naut, garam amasala, boia, smantana, usturoi, ardei iute, ardei gras, dovlecei, unt si lamai. Ingrediente: 600 g branza paneer zeama de la 2 lamai 2 lingurite cu chimion macinat, plus extra pentru presarat 75 g faina de naut 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.