Frigărui caprese

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de frigarui caprese din: mozzarella, rosii cherry, ulei de masline extravirgin si sare.

Ingrediente:Frigărui caprese

  • 10 biluţe mici de mozzarella
  • 10 roşii cherry
  • 20 frunze de busuioc
  • 2 linguri ulei de măsline extra­virgin
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală roşiile şi usucă-le cu hârtie absorbantă. Taie-le ju­mătăţi şi presară-le uşor cu un praf de sare. Scurge biluţele de mozzarella şi taie-le în două. Spală bine busuiocul cu apă rece, în aşa fel încât frunzele să rămâ­nă crocante, apoi zvântă-1 bine.

Montează frigăruile pe beţe speciale din lemn, alter­nând bucăţile de roşii, mozzarella şi frunzele de busuioc. Aşază-le pe o farfurie şi stropeşte-le cu ulei de măsline.

Poţi păstra în frigider frigăruile montate, fără a le pune însă ulei. Pentru aceasta, aşază-le pe hârtie absorbantă ume­zită, acoperite cu folie alimentară.

Frigărui caprese

Frigărui caprese

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.