Frigărui caprese
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de frigarui caprese din: mozzarella, rosii cherry, ulei de masline extravirgin si sare.
- 10 biluţe mici de mozzarella
- 10 roşii cherry
- 20 frunze de busuioc
- 2 linguri ulei de măsline extravirgin
- sare
Mod de preparare:
Spală roşiile şi usucă-le cu hârtie absorbantă. Taie-le jumătăţi şi presară-le uşor cu un praf de sare. Scurge biluţele de mozzarella şi taie-le în două. Spală bine busuiocul cu apă rece, în aşa fel încât frunzele să rămână crocante, apoi zvântă-1 bine.
Montează frigăruile pe beţe speciale din lemn, alternând bucăţile de roşii, mozzarella şi frunzele de busuioc. Aşază-le pe o farfurie şi stropeşte-le cu ulei de măsline.
Poţi păstra în frigider frigăruile montate, fără a le pune însă ulei. Pentru aceasta, aşază-le pe hârtie absorbantă umezită, acoperite cu folie alimentară.
Frigărui caprese
Pofta bună!