din: carne de vita, ardei gras, ceapa rosie, ulei de masline, sare, piper, boia de ardei dulce. Această rețetă de frigărui de vită cu legume la grătar este perfectă pentru o cină sănătoasă și delicioasă. Această rețetă este pentru 4 porții. Ingrediente: 500g carne de vită tăiată cuburi […]
Frigarui de carnaţi cu piept de pui si mere
PrinteazaFrigarui de carnaţi cu piept de pui si mere: carnati, piept de pui, mere, rosii, sare, piper, ulei de masline, cimbru, ciuperci.
Ingrediente:
- 300 g cârnaţi pentru bere
- 2 bucăţi piept de pui
- 3 mere acrişoare
- 2 cutii de roşii în suc propriu
- sare
- piper
- ulei de măsline
- cimbru
- ciuperci
Mod de preparare:
Frigarui de carnaţi cu piept de pui si mere: Incingi cuptorul. Pasezi roşiile şi le amesteci împreună cu sucul din cutii.
Pasta obţinută o pui într-o cratiţă, adaugi puţin ulei de măsline, condimentezi cu sare şi piper, apoi laşi să fiarbă până se îngroaşă sosul, amestecând din când în când.
Cureti pieptul de piele, il dezosesi, apoi il tai in cuburi potrivite.
Merele spalate le cureti de coaja si de cotoare si le tai felii mai groase.
Ciupercile spălate şi curăţate le laşi să se scurgă şi presari pe ele puţină sare şi piper începi montarea pe frigărui cu cârnat de bere, felie de măr, ciuperci, cuburi de pui.
După ce s-a umplut toată frigăruia, o ungi cu ulei de măsline, condimentezi cu sare şi piper, apoi presari cimbru uscat.
Aşezi frigăruile într-o tavă mai puţin adâncă şi le dai la cuptor.
Sunt gata când cuburile de pui au devenit albe şi pot fi pătrunse cu dinţii unei furculiţe.
Serveşti frigăruile cu sosul de roşii, amestecat cu cimbru uscat sau proaspăt.
Pofta buna!
Frigarui de pui cu sos teriyaki
din: piept de pui, suc de mere, sos teriyaki, usturoi, piure de piersici. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune […]