Rețetă Ușoară și Delicioasă din: gulii, ulei de masline, sare, piper. Guliile la cuptor reprezintă o modalitate simplă și sănătoasă de a pregăti aceste legume delicioase. Tăiate în felii sau cuburi, amestecate cu ulei de măsline și aromele preferate, guliile devin aurii și crocante în timpul coacerii la cuptor. Această rețetă […]
Frigarui cu carne de porc cu legume
PrinteazaFrigarui cu carne de porc cu legume din: carne macra de porc, ceapa, vin, usturoi, cimbru, busuioc, salvie, sare, vinete, dovlecei, cartofi.
Ingrediente:
- 500 g carne macra de porc
- 1 ceapa
- 1 cana cu vin alb sau rosu
- 3-4 catei de usturoi
- cimbu
- busuioc
- salvie tocata
- sare
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 2 kg cartofi noi pentru garnitura
Mod de preparare:
Spalati carnea, stergeti-o cu un un prosop curat, taiati-o romburi cu latura de 3 cm, lasati carnea sa se marineze timp de 30 minute intr-un castron in care ati pus vinul, cateii de usturoi, cimbrul, busuiocul, salvia si sarea.
Pregatiti legumele pentru frigarui; spalati cartofii, puneti-i sa fiarba la foc mic cu apa calda cat sa-i acopere. Sunt buni de consumat dupa 20 minute.
Scoateti carnea si pregatiti frigaruile: 1 romb de carne, 1 felie de vanata, 1 felie de dovlecel, iar carne, apoi legume.
Puneti frigaruile pe gratar, intoarceti des pana cand carnea se poate consuma.
Sarati si stropiti cu putina zeama de marinata sau cu usturoi pisat si diluat cu apa sau vin. Serviti frigaruile cu chifle sau langa cartofi fierti si salata de sezon.
Pofta buna!
Caperele: Beneficii Pentru Sanatate, Contraindicatii si Retete usor de preparat – Gidul Complet
Gidul Complet. Caperele, acele mici dar intens aromate muguri de flori, au fost apreciate pentru gustul lor unic încă din antichitate. Istoria: Caperele au fost menționate pentru prima dată în documentele istorice ale Greciei antice, datând de peste 3000 de ani. Există referințe la […]
Bune frigaruile de porc
Trebuie sa fac si eu niste frigarui