Frigarui cu carne de porc cu legume

Printeaza

Frigarui cu carne de porc cu legume din: carne macra de porc, ceapa, vin, usturoi, cimbru, busuioc, salvie, sare, vinete, dovlecei, cartofi.

Ingrediente:

  • 500 g carne macra de porc
  • 1 ceapa
  • 1 cana cu vin alb sau rosu
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbu
  • busuioc
  • salvie tocata
  • sare
  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 2 kg cartofi noi pentru garnitura

Mod de preparare:

Spalati carnea, stergeti-o cu un un prosop curat, taiati-o romburi cu latura de 3 cm, lasati carnea sa se marineze timp de 30 minute intr-un castron in care ati pus vinul, cateii de usturoi, cimbrul, busuiocul, salvia si sarea.

Pregatiti legumele pentru frigarui; spalati cartofii, puneti-i sa fiarba la foc mic cu apa calda cat sa-i acopere. Sunt buni de consumat dupa 20 minute.

Scoateti carnea si pregatiti frigaruile: 1 romb de carne, 1 felie de vanata, 1 felie de dovlecel, iar carne, apoi legume.

Puneti frigaruile pe gratar, intoarceti des pana cand carnea se poate consuma.

Sarati si stropiti cu putina zeama de marinata sau cu usturoi pisat si diluat cu apa sau vin. Serviti frigaruile cu chifle sau langa cartofi fierti si salata de sezon.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Gulii la Cuptor – Rețetă Ușoară și Delicioasă

Rețetă Ușoară și Delicioasă din: gulii, ulei de masline, sare, piper. Guliile la cuptor reprezintă o modalitate simplă și sănătoasă de a pregăti aceste legume delicioase. Tăiate în felii sau cuburi, amestecate cu ulei de măsline și aromele preferate, guliile devin aurii și crocante în timpul coacerii la cuptor. Această rețetă […]

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Bune frigaruile de porc

  2. Trebuie sa fac si eu niste frigarui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.