Frigarui de cartofi

Printeaza

O reteta simpla si delicioase de frigarui de cartofi din: cartofi, ardei mic rosu, ardei galben, vanata, dovlecel, fulgi de lapte, ulei de masline, frunze de busuioc, sare si piper.

Ingrediente:Frigarui de cartofi

  • 12 cartofi noi potriviţi
  • 1 ardei mic roşu
  • 1 ardei galben
  • 1 vânătă mică
  • 1 dovlecel
  • 1 cutie fulgi de lapte
  • 2 fileuri scrumbii în ulei
  • ulei de măsline
  • cateva frunze de busuioc
  • sare şi piper.

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în apă cu puţină sare, se lasă să se răcească şi se curăţă de coajă. Se curăţă de coajă, se spală şi se taie în cubuleţc legumele rămase. Se pun într-o tigaie, în ulei de măsline, pe foc moderat, legumele şi scrumbiile tăiate mărunt.

Se sărează după gust, se pisează, se adaugă busuiocul rupt bucăţele şi se lasă pe foc circa zece minute, amestecând din când în când. Se scobesc cartofii cu un cuţitaş şi se umplu cu legumele fierte. Se aşează deasupra, cât să-i acopere, fulgii de lapte. Se servesc înfipţi în beţigaşe.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.