Frigarui chinezesti de peste

Printeaza

Frigarui chinezesti de peste din: creveti, file de rechin, zeama de lamaie, ananas, rosii, ardei, ulei.

Ingrediente:Frigarui_chinezesti_de_peste

  • 200 g creveţi uriaşi congelaţi nedecorticaţi fără cap
  • 200 g file de rechin
  • 1 lingură de zeamă de lămâie
  • 1/2 de ananas proaspăt
  • 200 g roşii cherry
  • 4 ardei iuţi verzi la borcan
  • 1 lingură de ulei iute

 

Mod de preparare:

Creveţii se decongelează, se curăţă de coajă până la coadă şi de intestinele negre. Fileul de rechin se taie bucăţi potrivite pentru o înghiţitură, se stropeşte cu zeama de lămâie şi se lasă să stea 10 minute.

Ananasul se cojeşte, se taie în sferturi pe lungime, se îndepărtează cotorul dur şi se taie miezulîn bucăţi potrivite pentru o îmbucătură.

Roşiile se spală şi se şterg de apă, ardeii iuţi se scurg. Ardeii iuţi se înşiră alternativ pe frigărui cu creveţii, bucăţile de ananas şi roşiile, apoi se ung cu o pensulă cu uleiul iute.

Frigăruile se prăjesc pe grătarul încins pe toate părţile timp de circa 5 minute.

Frigarui chinezesti de peste

Frigarui_chinezesti_de_peste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.